Eindelijk is het zover; je hebt genoeg geld gespaard of bij elkaar geraapt voor een nieuwe fiets. Altijd een bijzonder leuk en speciaal moment, dat doe je niet elk jaar! Maar het aanbod is groot en kiezen is soms lastig. Een goede proefrit kan dan de doorslag geven. Bij de aanschaf van een auto is dat toch ook heel normaal? Gelukkig is dat in de fietswereld ook steeds normaler aan het worden. Specialized stelt je ook in de gelegenheid daarvoor tijdens hun Test The Best events. Je hoeft er niet heel het land voor af te reizen, ze worden verdeeld over het jaar op zeven locaties in Nederland en België georganiseerd.

Een mooie gelegenheid om zelf eens te ervaren wat nou het verschil is tussen een aero Venge, comfortabele Roubaix en een lichte Tarmac. Maar ook een crosser (Crux), gravelracer (Diverge), triathlon (Shiv) en de Turbo S staan voor je klaar. Voor de dames is er de comfy Ruby met schijfremmen en de Amira.

Het is niet alleen maar racen geblazen. met de Camber, Stumpjumper FSR, Epic FSR, Fuse, Stumpjumper HT, Fatboy Comp, de elektrische Turbo Levo FSR, Era FSR, Fate, Rhyme en Ruze komen zowel de mannelijke als vrouwelijke mtb-ers ook ruim voldoende aan hun trekken dachten wij zo. In totaal gaat het om liefst 60 verschillende modellen! Zie onderstaande afbeeldingen om er een beeld bij te krijgen.

En Specialized heeft natuurlijk nog veel meer producten dan alleen fietsen, waaronder helmen en schoenen. Daaruit kiezen is soms net zo moeilijk als het kiezen van een complete fiets. Of je denkt dat een schoen goed zit totdat je er 10km mee hebt gefietst. Nou, die kan je die dagen dus ook gaan proberen, net als de helmen. Oh ja, het kost niks. Sportvoeding en catering is ook aanwezig dus wat valt er te verliezen?

Meedoen? Ga naar je lokale Specialized dealer voor meer informatie en inschrijving. Deelname is gelimiteerd, dus wacht niet al te lang.

12-13 maart – Zonhoven (B)
19-20 maart – Schoorl (NL)
29 apr-1 mei – Houffalize (B) – Happy Bike Days
21-22 mei – Landgraaf (NL)
28-29 mei – Dorst (NL) – Bikefreak MTB Testdag
4-5 juni – ‘s-Heerenberg (NL) – Specialized Days!
18-19 juni – Assen (NL)

Specialized-Test-The-Best-2016-Road Specialized-Test-The-Best-2016-Road2

Specialized-Test-The-Best-2016-Women Specialized-Test-The-Best-2016-Women2

Specialized-Test-The-Best-2016-mtb1 Specialized-Test-The-Best-2016-mtb2