Heb jij je niets aangetrokken van het weer de afgelopen maanden en ben je vrolijk doorgegaan met je ritjes? Dan hebben we zeer waarschijnlijk te maken met een onvervalste Winter Warrior!

En dan ben je waarschijnlijk ook helemaal in vorm voor de speciale rit die Rapha organiseert op 26 maart: Rapha Winter Warriors (alleen op uitnodiging). De dag dat de klok weer een uur vooruit wordt gezet is ook de dag om te laten zien of je inzet van de voorgaande maanden zich uitbetaald. Maar je komt er niet alleen voor te staan, je rijdt met een team van 4 personen. De teams starten met 2 minuten tussentijd vanuit het Rapha Clubhouse in Amsterdam voor een ronde van 140km. Wat je aantrekt en meeneemt mag je bijna helemaal zelf weten, er wordt namelijk één voorwaarde hieraan gesteld: elke renner moet één speciaalbier meenemen!

Naderhand in het Clubhouse zijn er drankjes en eten en zal er een prijsuitreiking plaatsvinden waarbij de teams met het mooiste verhaal, mooiste outfit of snelste tijd (maar we houden ons wel aan de verkeersregels) in het welverdiende zonnetje worden gezet.

Wij doen met een Racefietsblog team in ieder geval mee aan deze tocht op 26 maart.

Wil jij ook mee doen met je eigen team van 4? Mail ons dan snel op redactie(at)racefietsblog.nl met een korte motivatie. Wij mogen twee teams uitnodigen. De twee teams met de leukste motivatie krijgen van ons een uitnodiging.

 

Gerelateerd

 • Jeroen Alberts

  De klok wordt die dag juist een uur vooruit gezet 😉

  • racefietsblog

   Gaat ook altijd mis! Dank je Jeroen

   • Sammy Dirksz

    Maar alsnog een typo “De dag dag dat de klok weer een uur vooruit” – Nou eh, dag dag!

    • racefietsblog

     Ja dag. En bedankt!