De drie B’s van BBB Cycling kunnen je niet ontgaan zijn als je een keer in een fietsenwinkel bent geweest. De producent van fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding is een Nederlandse bedrijf dat in de jaren negentig door twee oud-wielrenners is opgericht en tegenwoordig zijn hun producten in 42 landen verkrijgbaar. Ze zoeken iemand die begrijpt wat de kracht van content is. Als Content Marketeer weet je zowel tekstuele- als visuele content te produceren en te beoordelen of deze relevant is voor onze doelgroep. Je hebt dan ook een scherpe pen en weet je weg in Adobe Photoshop.

Content Marketeer

 

BBB Cycling, gevestigd in Leiden, is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. We verkopen onze succesvolle productrange van meer dan 1.500 producten in 45 landen met sterke posities in de Benelux en Duitsland. We hebben een kledingcollectie met een perfect design voorzien van slimme innovatieve eigenschappen die de performance ondersteunen.We beschikken over een volledig eigen ontwikkelingsafdeling met ontwerpers die iedere dag werken aan innoverende en hoogwaardige fietsaccessoires voor de veeleisende liefhebber of de beginnende fietser. We zijn zelf allemaal fietsfanaten en dat helpt natuurlijk ook mee om dag in dag uit te werken aan de beste fietsaccessoires.

BBB Cycling is een belangrijke speler binnen Pon.Bike, de fietsgroep van Pon. De merken SantaCruz, Cervélo, Focus en Gazelle maken ook deel uit van Pon.Bike. Pon.Bike is een onderdeel van Pon Holdings, één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Audi, Caterpillar, MAN en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Iets voor jou of iemand die je kent? Lees hier verder!