Je huidige baan is vast goed en interessant, maar hoe mooi zou het zijn als je dit met je hobby kan combineren? Daar hebben we een mooie selectie vacatures voor en dit keer hebben we meteen drie nieuwe, allemaal bij Shimano in Eindhoven. Daar zit hun Europese hoofdkantoor van waaruit onder meer het Digital Marketing Team opereert. Hiervoor hebben we twee vacatures, maar ook nog een voor een Sports en Event Manager. Alledrie buitenkansen als dit je gebied is, als je het ons vraagt. Iets voor jou of iemand die je kent? Lees dan snel verder!

 

Shimano zoekt een International Sports and Event Manager

17 januari 2019

Shimano is op zoek naar een International Sports and Event Manager voor hun Europese marketing team dat vanuit Eindhoven werkt met topatleten en -teams. Iets voor jou?
lees verder


Shimano zoekt een Digital Marketing Analyst

17 januari 2019

Voor hun Europese hoofdkantoor dat gevestigd is in Eindhoven zoekt Shimano iemand om hun European Digital Team te versterken.
lees verder


Shimano zoekt een European Digital Marketing Specialist

17 januari 2019

Als digitale marketing, strategie en fietsen je ding zijn, moet je opletten. Shimano heeft namelijk een mogelijk interessante vacature waarbij ze op zoek zijn voor iemand voor hun team in Eindhoven.
lees verder