Als je enige ervaring hebt in een commerciële, B2B en/of buitendienstfunctie én iets met fietsen dan hebben we hier een leuke vacature voor je. Tehava, dat vorig jaar haar 50ste verjaardag vierde, is eigenaar van merken als Isaac en Trivio en ook verdeler van merken als Bryton, Evoc en Challenge. Ze zijn op zoek naar een accountmanager. Ze zijn zelf gevestigd in Geleen, maar het gaat om de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Accountmanager
regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Ga jij graag het gesprek met mensen aan? Ben jij een energieke vakman die klantgericht werken als zijn belangrijkste doel stelt? Wordt jouw winnaarsmentaliteit extra geprikkeld door uitdagende doelen? Tel hier jouw sterke affiniteit met sportief-fietsen en sales bij op en wij hebben een passende baan voor je!

Als accountmanager bij Tehava ben je verantwoordelijk voor het bedienen van bestaande en het werven van nieuwe klanten. Je bent continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sportieve fietsmarkt en van daaruit ontplooi je initiatieven om de positie van Tehava te versterken. Uiteraard heb je een sterke focus op het realiseren van doelstellingen in nauwe samenwerking met je collega’s van verschillende afdelingen.

Lees verder!

Tags: