Een opvallende switch bij Team Sky is wel de autoleverancier. De Jaguar is ingeruild voor Ford. Vooral omdat Team Sky elke keer weer opnieuw opviel met zijn Jaguars, vaak met een dikke V8 in het vooronder maar ook met de nieuwe SUV en zelfs met de F-type, een tweezitter met 550 pk.

Wij reden ook een tijdje met de Nederlandse Jaguars en dat was een feest. Maar nu is het dus Ford geworden. Iets meer ingetogen en ondanks dat de Mondeo (en nog wat andere modellen) die ze nu al hebben rondrijden er wel oké uitziet, lijkt het niet direct een goede ruil wanneer je alleen naar het uiterlijk en innerlijk van de auto’s kijkt. Maar toen we hier op kantoor daarover zaten te praten, kwamen er wat ideetjes naar boven, want… gaan ze met Ford ook iets speciaals doen de komende maanden? Want Ford (de Amerikaanse tak) heeft best wel wat bijzondere auto’s in haar portfolio.

We zouden het wel zien zitten om bijvoorbeeld een Ford Raptor in de Team Sky kleuren als volgauto te zien. Of wat te denken van de Mustang Shelby GT350R. En dan hebben we het nog niet eens over de GT40.

Opties te over voor het team om toch lekker op te vallen met Ford. Wij zouden het wel weten 🙂

Hier nog even de Jaguars:

jaguar-teamsky jaguar2-teamskyjaguar3-teamsky

Hier de nieuwe Ford:

ford-teamsky ford2-teamsky

En dan hier de hopelijk nieuwe Teamauto’s:

ford-tip-teamsky ford-tip3-teamsky ford-tip2-teamsky

Foto’s van Team Sky en Ford

 

Gerelateerd