Een niet alledaagse vergelijking als je het mij vraagt. Bij Bicyclecrumbs vinden ze dat Beavis en Butt-head lijken op de eTap hydro shifters van SRAM. In de begindagen van de schijfrem was er inderdaad veel te doen over de grote shifters, maar het vergelijk met de Amerikaanse tekenfilmfiguren had ik zelf niet gemaakt.

Om dit vergelijk wat extra te verduidelijken hebben ze een T-shirt ontworpen waar ze Beavis en Butt-head ook daadwerkelijk als SRAM shifter hebben afgebeeld. De hoofden zijn opvallend goed in verhouding en passen inderdaad op de shifters. Grappig detail is dat ze de letters van het ‘RED’ logo in de stijl van AC/DC en Metallica hebben afgebeeld, waar ze ook altijd een t-shirt van dragen. Naar eigen zeggen “Most likely the dumbest and best thing I’ve ever created.“. En net zoals hier op de redactie geldt: “If you get it…you get it. If you don’t….you don’t.”

Helaas voor de liefhebber alleen is dat de shirts al uitverkocht zijn, ze waren snel weg. Maar wie weet komt er nog een nieuwe voorraad en in dat geval kan je het shirt voor $ 25,- bestellen via de site van Bicyclecrumbs. Ze hebben overigens ook nog een alternatief t-shirt met alleen de tekst. Onderaan nog even een video om je geheugen op te frissen.

via Bicyclecrumbs

Gerelateerd

Tags: