We geven regelmatig leuke spullen weg en toch krijgen we mailtjes of we niet nog meer kunnen weggeven. Nu vinden we het er weer eens tijd voor worden en geven we drie maal iets weg voor onze Facebook volgers. Wanneer we de 30.000 Facebookvolgers aantikken, zullen we onder deze volgers de volgende drie items weggeven:

 • Tinkoff Sportful wielershirt gesigneerd door Peter Sagan
 • Poc DO Blade Avip zonnebril
 • Polar M450 fietscomputer

Wat je moet doen?
Uiteraard volg je ons op Facebook. Deel verder dit bericht, geef aan welk van de drie items je wil winnen en waarom juist die. Best makkelijk toch? Wanneer we de 30.000 volgers hebben aangetikt, zullen we na maandag 19 december 12:00 uur de drie winnaars trekken.

sagan-tinkoff-rfb poc-avip-rfb polar-m450-rfb

Gerelateerd

 • KOEN VD STERREN 

  Welke ik graag zou willen winnen?
  Het gesigneerde shirt! Ben nu bezig met een muurtje vol klasbakken uit de wielerwereld. Een Sagan tussen oa Tom Dumoulin, Gert Jacobs en Marcel Kittel zou niet misstaan 😉

 • Dennis de Coo

  Ik ga voor de poc zonnebril

 • Wouter holleboom

  Heel graag het shirt van peter sagan. Die zou geweldig staan aan de muur!

 • christian

  juist mijn verjaardag 19/12 , shirt Peter Sagan

 • Bent

  Ik zou heel graag het truitje van Peter Sagan winnen, als ik hem zie fietsen heb ik meteen zin om zelf op mijn fiets te springen. Ik ben een 15 jarige wielrenner en ben al van kleins af aan grote fan van de koers. Heb al een zeker grote collectie handtekeningen en truitjes maar die van Peter de Grote is mij nog niet gegund. Ik volg hem al toen hij sinds eerste jaar in het pro-tour peloton. Ik zou hem mooi inkaderen naast de handtekening van Eddy Merckx en om het met woorden die Eddy nog zei dit jaar af te sluiten : “Als Peter beter zou kunnen klimmen dan was hij de nieuwe Merckx!”

 • Richard Lennartz

  Uiteraard wil ik graag dat door Wheely Peter Sagan gesigneerde shirt hebben. Hij is nu namelijk al een legende.

 • Frank Katuk

  Peter Sagan is niet alleen een groot renner,
  maar vooral een sympathiek persoon die altijd voor zijn mening uitkomt. Een shirt dragen met zijn handtekening krijgen lijkt mij top

 • Rob Sprengers

  De fantastisch vette POC bril! Super vet voor nieuwe triathlin seizoen!

 • Martijn Mollema

  De fietscomputer van polar lijkt me leuk omdat m’n garmin slechter wordt scherm licht beschadigd vandaar toe aan wat anders.

 • Mark de Boer

  De fietscomputer, zodat ik eindelijk Pr’s kan neerzetten en verbeteren

 • Peter Kannekens

  Ik zou gaan voor de Polar fiets comouter. Mooi design en overzichtelijk.
  Het shirt van Sagan ga ik niet passen 😉
  Poc bril is super strak maar ik rij met een bril op sterkte.

 • Peter Verhoeven

  De POC bril is wel gaaf, kan hem goed gebruiken net mijn bril kapot gegaan.

 • Bert Janssen

  Het shirt heeft mijn voorkeur, aangezien ik fan van Sagan ben.
  Ik heb al 2 Garmins, en ik kan niets met de bril omdat ik brildrager ben en een bril op sterkte nodig heb.

 • Frank R.

  Ik ga voor de fietscomputer, ik zou mijn fietsmaat Ard graag willen verassen met de Polar fietscomputer zodat hij eindelijk met de “grote” mannen op strava kan wedijveren en niet langer afhankelijk is van zijn instabiele telefoonverbinding….en natuurlijk gerichter kan gaan trainen!!

 • Sjef Janssen

  Ik ga voor de polar M450,omdat ik van plan was deze te kopen.

 • Willem A.

  Bericht gedeeld ……
  Pootje van mijn bril zit los. Is al veel te lang aan vervanging toe….. Dus die bril komt goed van pas !

 • Aron de Jong

  Ik heb geen Facebook, dus het bericht delen gaat niet lukken ;-( Wat ik wel heb is Peter Sagan als mijn grootste held en idool in het wielrennen. Het wielershirt zou ik daarom graag boven mijn bed willen ophangen, om te kunnen dromen over mijn held!

 • racefietsblog

  Dank jullie allemaal voor jullie reacties en helaas konden er maar 3 personen winnen. Het zijn geworden: Het Sportful Sagan shirt gaat naar Koen van der Sterren, de POC bril gaat naar Frank Nederveen en de Polar M450 gaat naar Bastian Pijnaker. Mail ons even je gegevens (naar info(at)racefietsblog.nl) en we sturen de items op! Gefeliciteerd alvast!