Waar kan je in Nederland lekkerder fietsen dan in Limburg…? Nou…?

Tuurlijk zijn er verschillende mooie stukjes Nederland maar het mooist is toch stiekem wel Limburg. Regelmatig zijn we daarom met de redactie een dagje in Limburg om lekker in de heuvels te fietsen. Omdat er altijd veel wielrenners te vinden zijn in Limburg zijn er ook evenveel verhalen.

Daarom is wordt de tweede editie van de boekenreeks Wielrennen In Limburg gepresenteerd op 18 november. Vanaf 20:00 uur ben je welkom in café Aan de Kirk in Sibbe. De hele avond wordt je vermaakt met als hoofdgast is Rob Ruijgh. Verder zijn er interviews met wielrenster Sabrina Stultiens, prof Tom Dumoulin en oud-prof Ger Harings. Poëet Miel Vanstreels leest voor uit eigen wielerwerk, verzamelaar Jos Waber toont de tien mooiste veroveringen uit zijn imposante wielercollectie, en wielerfotograaf Wouter Roosenboom verruilt deze avond de camera voor de zangmicrofoon. Rob Krebbers vertelt over de monstertocht Duchenne Heroes.Kortom een leuke gevarieerde avond. Wel even reserveren! Een kaartje kost € 5,- via wil-limburg. (18 november dus)

Alle onderwerpen aangevuld met allerlei andere wielerverhalen zijn samengebonden in de tweede editie van W.I.L. Het boek bevat 100 pagina’s en kan vanaf 19 november worden besteld voor € 9,95 op wil-limburg.

Lekkere Limburgse wielerverhalen bij wie iedere fietser wel een “aha-moment” heeft!

Via W.I.L.