Het is weer zover! Samen met onze mountainbikevrienden van Velozine willen we jullie de kans geven om eens een kijkje achter de schermen te gaan nemen bij Trek! Het merk is sinds hun oprichting in 1975 in Wisconsin uitgegroeid tot een van de grootste fietsfabrikanten. Sinds deze zomer hebben ze hun zetel genomen in Harderwijk en daar gaan op vrijdag 20 november op bezoek. Het recept is hetzelfde als bij de vorige edities, dus het gaat weer leuk worden!

Het idee is dus dat je meer over het merk te weten komt en natuurlijk gaan we fietsen! De omgeving, de Veluwe, rond de vestiging in Harderwijk leent zich daar natuurlijk perfect voor. De vaste routes van het personeel zullen zowel de mtb-ers als wielrenners aanspreken. Alle voorzieningen zijn aanwezig en je hoeft alleen je fietsspullen mee te nemen. Trek zorgt voor de fietsen!

Het programma op vrijdag 20 november is als volgt;

  1. 12.30 uur Aankomst
  2. 12.31 uur Koffie!
  3. 12.40 uur Welkomstwoord door Velozine en Racefietsblog.nl
  4. 12.45 uur Trek aan het woord
  5. 13.15 uur Omkleden, fietsen afstellen en vertrek
  6. 15.45 uur Terug. Douchen, ontspannen, hapje, drankje
  7. 16.30 uur Einde programma, huiswaarts!

Lijkt het je dus leuk om meer te weten te komen over Trek en eens met de crew van Velozine en Racefietsblog daar een stuk te gaan fietsen op een Trek-fiets, schrijf je dan in via het formulier achter onderstaande knop. We hebben plek voor ongeveer 30 mensen. Er gaat dan een groep mountainbiken en een groep wielrennen. Maak je geen zorgen over het tempo, daar wordt natuurlijk rekening mee gehouden. En misschien overbodig om te vermelden, maar deelname is uiteraard gratis! (Deelname kan alleen plaatsvinden via inschrijving vooraf)

Let op; er is maar een beperkt aantal plekken, wees er dus snel bij. Is het vol, schrijf je dan alsnog in voor de reservelijst, want er wil nog wel eens een plekje vrij komen!

Let op #2; Tijdens het inschrijven moet je ook al een fiets kiezen, let daarbij goed op je maat. De racers die gaan voor snelheid kiezen een Madone, de klimmers een Émonda en wil je wat extra comfort, kies dan de Domane.


Eventbrite - Backstage bij Trek met Velozine en Racefietsblog.nl