Het is duidelijk het moment van de winacties, want we hebben weer een leuke voor jullie om aan mee te doen: een fan experience met Orica-Scott tijdens de Waalse Pijl!

Als je het ons vraagt hoef je er niet eens een grote fan voor te zijn van Orica-Scott en is het sowieso een leuk event om bij te zijn. Je kan kennis maken met het orica-Scott team, je maakt de hele race van dichtbij mee, gaat eten met het team en gaat ook nog met ze fietsen de dag na de race. En je komt er niet alleen voor te staan: er worden twee winnaars geselecteerd die beide een vriend of vriendin mee mogen nemen. Altijd gezellig dus. Bovendien is het een Australisch team en die zijn altijd wel gezellig, stellen wij ons zo voor, hoewel er op de dag van de race vast een gezonde spanning zal heersen. Alleen maar mooi om allemaal een keer van dichtbij mee te maken.

Alles is inclusief, vervoer van en naar het evenement en hotel en dergelijke is geregeld. Op de dag dat je gaat fietsen krijg je een Scott fiets mee Shimano’s nieuwe Dura-Ace 9100 groep. Het enige dat jij moet doen is kort motiveren waarom je dit graag zou willen winnen en zorgen dat je dinsdag 18 april tot en met donderdag 20 april beschikbaar bent.

Inschrijven kan tot 30 maart hier: http://rideshimano.com/fandays

Tags: