Geen review deze keer van een zadel dat we opgestuurd kregen. Logisch want een zadel dat gesigneerd is door Tom Dumoulin ga je niet met je achterste op zitten. Zoiets hang je ergens op, netjes tussen alle andere kunst aan je muur.

Het gaat om een zwart-wit Pro Turnix zadel waar Tom zijn handtekening op heeft gezet. We zouden hem graag aan onze eigen muur hangen, maar het was de bedoeling om hem weg te geven. Tom start vrijdag trouwens in de Giro waar hij misschien wel de eerste tijdrit wint en dan de eerste dagen in het roze mag gaan fietsen.

Wat je moet doen?
– Laat ons hieronder weten (met foto en/of tekst) waar het zadel bij jou thuis naast komt te hangen.
Dit zadel verdient natuurlijk wel een mooi plekje. Uit de leukste reacties trekken we donderdag na 20:00 uur de winnaar. De foto hierboven is als inspiratie.

prozadel-dumoulin

Via Pro

Gerelateerd

 • Stefan Kooiman

  Ik zou het zadel niet ophangen maar ik zou er nog harder van gaan fietsen!

 • KOEN VD STERREN 

  Dat zou een geweldige aanwinst zijn voor mijn “Wieler Helden Muurtje” in wording 😉
  Dan komt ie mooi tussen Joop, oud ploeggenoot Marcel, collega’s van Team Roompot en hopelijk binnenkort Gert Jacobs te hangen.

  • racefietsblog

   Koen, van harte gefeliciteerd, je hebt het zadel gewonnen! Stuur je ons aub je gegevens? Mag naar info@racefietsblog.nl

 • Ivo Schaap

  SheepyGonzales

 • Bas

  Kan ik eindelijk een jachttroffee maken, plank meubelpaneel ligt al klaar, stuur heb ik ook al miste alleen nog een zadel.

 • Michiel Hoorn

  Op de kamer van de Olympisch kampioen tijdrijden 2040. 24 jaar na Tom

 • Henny Berendsen

  Naast mijn trouwfoto, ik ben na 20 jaar nog steeds verliefd op mijn mannetje die ook nog eens mijn grootste fan is als het om mijn fietsen gaat. Hij gaat overal mee naar toe niks is hem te veel.

 • Irene Kohlen

  Hij komt op mijn werkplek te hangen zodat ik er elke dag weer aan herinnerd wordt dat je zonder hard te werken, vallen en weer opstaan geen succes kunt bereiken. Work-Discipline-Motivation

 • Travis Klok

  Op de plek van mijn tv, omdat dit mooier is om naar te kijken.

 • David Kranendonk

  In de babykamer. We zijn uitgerekend op 16 mei as en lijkt mij leuk als dit zadel daar in komt. De kamer is ook zwart wit ingericht dus dat past er mooi tussen. En hopelijk stimuleert het de kleine onbewust om te gaan wielrennen later:-)

 • Steven Luichjenbroer

  Naast mijn gesigneerde shirt van Tom!

 • Richard Lennartz

  Op zolder, in de hoek van mijn spinningfiets (v-snaar, vliegwiel 30 kg) tussen laptop (met series) en ventilatoren in. Tijdens de natte en donkere dagen kan ik me dan tijdens de weerstandstraining motiveren met een blik op het zadel van Tom: hij moet er ook heel erg hard voor werken. (ben op vakantie dus foto volgt eventueel als het zadel er hangt)

 • Paul lechner

  Tja….dilemma…., prachtig zadel…, het comfort straalt ervan af…., maar om boven op Tom te gaan zitten…??!! Wordt waarschijnlijk toch hangen….!!

 • Rens Muller

  Ik zou dat prachtige zadel boven me bed hangen, zodat ik er mee opsta en naar bed ga der mee.

 • Lex Van de Vijver

  Dit is ‘mancave De Bunker’. Clubhuis van de ‘de Krabstreetbikers’. Een vriendengroep die met elkaar fietst. Film kijkt en spullen verzamelt voor in deze ruimte. Hier hangen borden van de Tour de France, de Port of Rotterdam, de ZLM tour, vlaggen van Giant etc. 70% van de leden rijdt een Giant en aangezien het om een zadel van Tom gaat denk ik dat deze hier uitstekend terecht zou komen.

 • Bart Meerwijk

  Ik dacht hier naast de foto’s van o.a. Eddie Merkx. (Is nog precies een vakje over) Tom mag zich voegen bij deze grootheden!

 • Robin Huijben

  Ik hang het zadel aan de muur links onder de klok.. Schuin onder de 7, zo mis ik nooit meer een training en weet ik wanneer het tijd is om mijn zadel op te gaan.

 • Justin

  Hij komt in de gang te hangen tussen de rest van mijn wielersport verzameling. Recht tegen over mijn fietsen zal die perfect tot zijn recht komen. Helaas niet in de gelegenheid om dit weekend een giro bordje te bemachtigen maar die komt er zeker nog bij!! Tom onze Nederlandse wielerheld zal hier perfect passen

 • Hoenderich

  Ik zou hem heel graag willen hebben, maar mag hem nergens aan de muur hangen, van mijn vriendin…

 • Gerjan Kleefman

  Dit zadel hang ik graag in mijn restaurant aan de de muur, zodat alle fietsers die stoppen voor een lekkere bak koffie hem kunnen bewonderen en ik hem alle werkdagen kan zien en zo geniet van onze mooie sport!

 • Chris Naudé

  Would like most people have to mount it on my “trophy wall”. But unlike most people I have very few things hanging on my wall since I’ve only been riding a couple of years now. The reason I should win it? I think starting a trophy wall with such a unique item must point to great things for the future…