Samen met Jaguar gaan we een gesigneerd shirt weggeven met de handtekening van Chris Froome. Nu hoor ik je denken: wat heeft Jaguar met wielrennen? Jaguar is “official partner” van Team Sky, leveren de volgauto’s en hebben ook geholpen met de ontwikkeling van de Pinarello Dogma F8.

Niet alleen in de Le Tour maar ook in Nederland rijden er Jaguars rond met de officiële Team Sky bestickering. Naast de XF en de XF Sportbrake is de sportieve F-TYPE Convertible wel de opvallendste van het stel. (3.0 liter V6 Supercharged motor, goed voor 380Pk!).

Spot de Jaguar
Om het shirt met handtekening van Chris Froome te winnen hoef je maar 2 dingen te doen:

1. Plaats een foto van een willekeurige Jaguar met jouw racefiets op Facebook, Instagram of Twitter! Gebruik hiervoor de hashtag #rfbjaguar)
2. Like de Jaguar Nederland Facebookpagina.

Als er maar een racefiets én een Jaguar op de foto te vinden is. Uitzondering geldt voor de speciale Team Sky Jaguars in Nederland. Die foto’s mogen zonder racefiets.  Uit alle deelnemers zullen we 1 augustus na 18:00 uur een winnaar trekken. Dus even om je heen kijken tijdens je trainingsrondje, stoppen voor een snelle foto, uploaden naar Facebook (public), Instagram of Twitter met de hashtag #rfbjaguar en klaar!

UPDATE: Winnaar is geworden: Henk Brandsma! Het shirt is aan hem overhandigd.

jaguar-sky-ftype-back
jaguar-sky-xf
jaguar-sky-ftype

Tags: