Anderhalve week geleden lanceerden we in samenwerking met G-Skin de Racefietsblog Strava challenge. Je hoeft er in principe weinig voor te doen, behalve te fietsen en je activiteiten uploaden via Strava (let wel; je moet lid zijn van de Racefietsblog Strava club). Dat hebben we geweten ook. Binnen no-time groeide onze Strava-club tot meer dan 500 leden. Serieuze concurrentie dus!

Voor de eerste week-challenge hebben we een prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door Rosiir. Ondanks het beroerde weer van de afgelopen week zijn er toch 159 leden in geslaagd om aan het minimale aantal kilometers te komen. Complimenten daarvoor! Uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is: Marco van Egdom.

Marco; graag je contact en adres gegevens mailen naar redactie[at]racefietsblog.nl dan zal het prijzenpakket z.s.m. naar je toe komen!

Voor de overige deelnemers; niet getreugd, er zijn nog 3 prijzen te winnen! Deze week (12 mei t/m zondag 18 mei) maak je kans op G-Skin Cycling tenue en al je gemaakte kilometers tellen mee voor de hoofdprijs, een compleet Eifel Cycling Classics arrangement voor 4 personen t.w.v EUR 456,-! Mogelijk gemaakt door Center Parcs Events.

Succes en vele veilige kilometers gewenst.

Tags: