In de afgelopen week begon de zon langzaam maar zeker door te komen, met toch wel schitterend fietsweer in het afgelopen weekend. Dat het goed weer was bleek wel uit het aantal gemaakte kilometers van alle deelnemers. Maar liefst 318 personen fietsten de minimale 150 kilometer. Opvallend daarbij was dat er erg veel in de laatste 2 dagen de kilometers maakten. Opvallend, maar niet meer dan logisch!

De winnaar van de weekprijs van week 2 mag kiezen tussen een gepersonaliseerd tenue of een Nederland wieleroutfit, aangeboden door G-Skin cycling teamwear. En de winnaar die voor deze keuze komt te staan is: Ed den Boef.

Ed; graag je contact en adres gegevens mailen naar redactie[at]racefietsblog.nl dan zal het prijzenpakket z.s.m. naar je toe komen!

Komende week is de laatste week voor wat betreft de weekchallenge. Tijdens de laatste weekchallenge zal er worden gestreden om een vloerpomp en een minipomp voor onderweg. Dit pompen-pakket wordt aangeboden door Birzman. Naast de kilometers voor de weekchallenge tellen de gemaakte kilometers ook weer mee voor de hoofdprijs nl. een compleet Eifel Cycling Classics arrangement voor 4 personen t.w.v EUR 456,-! Mogelijk gemaakt door Center Parcs Events.

Succes en vele veilige kilometers gewenst.

Tags: