Als iets vervelend is, is het wel zenuwpijnscheuten in je handen tijdens het fietsen. Gek kan je ervan worden.

Roeckl zegt dat hun Roeckl Alpha Gel de meest ergonomische handschoen is die zij hebben. Als die dus niet helpen tegen zere handen dan weet Roeckl het ook niet meer. De wielerhandschoen heeft een dikke laag gel op de plek van je handpalm.

We hopen van harte dat de handschoenen de pijn echt tegengaan want mooi zijn ze zeker niet (wie mooi wil zijn moet pijn lijden geldt hier dan ook letterlijk :-)), en ook niet heel goedkoop: € 49,95

Als jullie ervaring ermee hebben, horen we het graag…

Via Roeckl

Gerelateerd

  • henk

    waar te koop?

  • Jurrian

    Ik verkoop deze handschoen in mijn winkel maar adviseer ze niet zo snel bij gebruik op de racefiets. Deze tophandschoenen is eerder geschikt op de Mountainbike, trekking/vakantiefietsen of flatbars. Door de redelijke stugge gelpads en de wijze van plaatsing doen de handschoenen het vooral goed op demping bij een vlakke handpositie op een recht stuur.

    Met de handen op de remgrepen is de positie waar de meeste racerfietsers ontspannen fietsen, en daarvoor is meer flexibiliteit in de handschoen gewenst. Hiervoor adviseer dan altijd de andere tophanschoenen van Roeckl de Illertissen 3103-207. Voordeel is dat deze ook nog eens 5,- goedkoper zijn…..