Oei, wat is het alweer snel donker tegenwoordig! Dat snelle ritje na het werk in de zomer wordt nu wel een ander verhaal. En dat heb ik het nog niet eens over het weer. Dat ritje kan nog steeds, maar zorg dan wel voor goede verlichting én dat je goed zichtbaar bent. Waren het eerder vooral high-vis kleuren, tegenwoordig is het ook reflectie.

Materiaal dat oplicht zodra je er met een lichtbundel op schijnt, bijvoorbeeld met de koplampen van een auto. Hoe dat er uitziet zie je op een aantal foto’s hieronder. Zoals je ziet een welkome aanvulling op je verlichting. Dat lampje helpt natuurlijk altijd, maar de reflecterende schouders van het Mortirolo jack in combinatie met de Reflex overschoenen en de Velocissimo 2 winterbroek zorgen ervoor dat je rondom écht goed zichtbaar bent. Bij de Tempesta beenwarmers is alles van beneden tot net boven bij je kuit reflecterend. Dat zou bij de broek ook goed geweest zijn, al vallen de overschoenen ook goed op.

Mortirolo Reflex Jacket, Reflex Shoe Covers, Velocissimo Bibtight en Tempesta Leg Warmers via Castelli

Castelli-Reflex-Mortirolo-11Castelli-Reflex-Mortirolo-12Castelli-Reflex-Mortirolo-13Castelli-Reflex-6Castelli-Reflex-Mortirolo-2Castelli-Reflex-Mortirolo-3Castelli-Reflex-4Castelli-Reflex-5Castelli-Reflex-overschoenen-6Castelli-Reflex-overschoenen-5

Gerelateerd

  • Papageno

    Mooi. Geen winactie? 😉

    • racefietsblog

      🙂