Aankomend weekend is het weer zo ver, onze favoriete toerrit staat weer op het programma, de gouden flandrien, 1 van de ritten die we als voor bereiding hebben gereden is de altijd goed georganiseerde boretticlassic met “lekker” fris voorjaar weer, (wanneer begint de lente?).

Bij de Boretti Classic krijg je een mooi azuurblauw shirt bij de start maar bij de gouden flandrien zal je voor het stijlvolle zwart met gouden shirt eerst 250 km moeten fietsen over 25 km pijnlijke kasseien en 25 heuvels met de Oude Kwaremont en vooral de Muur van Geraardsbergen die we toch echt gemist hebben tijdens de officiële Ronde van Vlaanderen.

Het is geen massale toertocht, waarschijnlijk ook omdat het echt wel een pittige is, de organisatie is uiterst vriendelijk en zorgzaam voor alle deelnemers ook voor de langzame hebben we zelf gemerkt. Wij zien er weer naar uit en hopen op lekker weer. Wil je nog deelnemen kan, je kan nog steeds inschrijven of zondag ter plaatse je opgeven. Het weer schijnt in ieder geval super te worden a.s. zondag! Tot in Oudenaarde.