Met A-merken zoals Wahoo, 4iiii, Megmeister en Aftershokz bedient groothandel 2moso BV, gevestigd te Maassluis, sinds 2005 fietsspeciaalzaken in de Benelux. Ze zijn op zoek naar iemand die het eerste aanspreekpunt kan zijn voor hun klanten en jouw collega’s inzake lopende orders, vragen, klachten en inhoudelijke ondersteuning.

Medewerker Customer Support (M/V)

40 uur per week

2moso logo

Hoe ziet jouw functie als Medewerker Customer Support bij 2moso er uit?

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en jouw collega’s inzake lopende orders, vragen, klachten en inhoudelijke ondersteuning. Optimale klanttevredenheid is waar jij dagelijks naar streeft. Verder signaleer je eventuele knelpunten ter verbetering van de
bedrijfsprocessen vanuit het oogpunt van de klant. Als medewerker Customer Support hou jij je bezig met klantbegeleiding, relatiebeheer en het verzorgen van de administratieve afhandeling hiervan. Je rapporteert in deze functie aan de Commercieel directeur.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Direct telefonisch klantcontact
 • Technische support aan dealers, consumenten en professionele wielerteams
 • Ondersteuning accountmanagers
 • Up to date houden van ons order- en CRM systeem
 • Deelname aan verschillende wieler gerelateerde beurzen en events

Wat breng je mee naar 2moso?

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring in een commerciële binnendienst functie.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift; Frans is een pré.
 • Je bent zelf een actieve wielrenner die gebruik maakt van sport apps en smartphone.
 • Je bent accuraat en kritisch.
 • Je bent een teamplayer en klantgericht met een commerciële twist.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor de door jou uitgevoerde werkzaamheden.
 • Tot slot ben je bij voorkeur woonachtig in Maassluis of omgeving.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een dynamisch, sportief en snelgroeiend bedrijf waarbij deskundigheid, service en vriendelijkheid de sleutelwoorden zijn voor succes. Daarom bouwt 2moso aan een team dat constant werkt aan ontwikkeling en verbetering van deze kernwaarden. Als Medewerker Customer Support ga je deel uitmaken van het Sales team binnen 2moso. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij is er voor jou de mogelijkheid om de nieuwste producten te testen van merken als Wahoo, 4iiii, Megmeister en
AfterShokz. En naast een serieuze werksfeer is er zeker tijd voor gezelligheid!

2moso: jouw nieuwe werkgever?

2moso verzorgt sinds 2005 import en exclusieve distributie in de Benelux van internationale A-merken die onder andere accessoires ontwikkelen voor wielrenners en hardlopers. 2moso is een bedrijf dat continue in beweging is in een steeds veranderende markt: innovatie is key! Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.2moso.com.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Mail je motivatiebrief met CV voor 7 december a.s. naar onze HR Adviseur Lisette Nieuwstraten via l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl.

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen op telefoonnummer 06-43079087. Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.