BBB Cycling is gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. Met een productrange van meer dan 1.500 producten over meer dan 40 productgroepen in 45 landen, is BBB Cycling een belangrijke speler in de fietsgroep van Pon (Pon.Bike). Ze zijn op zoek naar een:

Account Manager Noord-Oost Nederland

17 april 2019

Wat ga je doen?
Vanwege de groei van BBB Cycling en de ambitieuze plannen in de toekomst zijn we op zoek naar een Account Manager. In deze voltijdse functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze relatie met onze dealers en het verder uitbouwen van het merk BBB.

Wij zijn op zoek naar een Account Manager met retail ervaring, een commerciële instelling, goede contactuele eigenschappen en een ambitieuze persoonlijkheid.

Je bent onderdeel van een dynamisch team bestaande uit Belgische en Nederlandse Account Managers. Binnen dit team speel jij een belangrijke rol om vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive, resultaten te boeken.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je beschikt minimaal over het volgende:

  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Account Manager.
  • Een opleiding op MBO + /HBO niveau.
  • Een positieve en commerciële instelling.
  • Hands on, Can do mentaliteit
  • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring in de tweewielerbranche.
  • Duidelijke en aantoonbare affiniteit met sportief fietsen

WAT BIEDEN WIJ?
Een zelfstandige en creatieve voltijdse functie in een hecht team. BBB Cycling kenmerkt zich door een informele cultuur, binnen een jonge en dynamische internationale omgeving. Bij BBB Cycling staat de klant op nummer één, waarbij een servicegerichte, gedreven en klantgerichte persoonlijkheid goed past

Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris.
  • Korting op eigen producten
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

WIE ZIJN WIJ?
BBB Cycling, gevestigd in Leiden, is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. We verkopen onze succesvolle productrange van meer dan 1.500 producten in 45 landen met sterke posities in de Benelux en Duitsland. We hebben een kledingcollectie met een perfect design voorzien van slimme innovatieve eigenschappen die de performance ondersteunen.We beschikken over een volledig eigen ontwikkelingsafdeling met ontwerpers die iedere dag werken aan innoverende en hoogwaardige fietsaccessoires voor de veeleisende liefhebber of de beginnende fietser. We zijn zelf allemaal fietsfanaten en dat helpt natuurlijk ook mee om dag in dag uit te werken aan de beste fietsaccessoires.

BBB Cycling is een belangrijke speler binnen Pon.Bike, de fietsgroep van Pon. De merken SantaCruz, Cervélo, Focus en Gazelle maken ook deel uit van Pon.Bike. Pon.Bike is een onderdeel van Pon Holdings, één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Audi, Caterpillar, MAN en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar, onze klanten en leveranciers omgaan.

CONTACT INFORMATIE
Interesse?

Kom jij ons Sales team versterken? Reageer dan via deze link.