Collega’s gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om ons peloton te versterken. In onze winkel én onze werkplaats. Heb jij affiniteit met fietsen, en lijkt het je leuk om te werken bij Kroone & Liefting? Solliciteer dan snel op één van onderstaande vacatures ! Wij bieden plaats aan zowel ervaren krachten alsmede enthousiastelingen welk in de branche willen beginnen en daarin opgeleid willen worden. Technische feeling of achtergrond is een pré.

Wat ga je doen?

Als monteur bij Kroone & Liefting ben je bezig met het aannemen en uitvoeren van alle denkbare reparaties aan fietsen, en help je indien nodig klanten te adviseren omtrent hun nieuwe fiets. Als verkoopadviseur adviseer je onze klanten betreffende de aanschaf van hun nieuwe fiets, kleding en/of onderdelen. Ook denk je actief mee met de klant hoe hun fietsplezier te vergroten.

Over Kroone & Liefting

Kroone en Liefting onderscheidt zich door een grote showroom (2400 m2) met ruim 600 fietsen, uitgebreide productkeuze, professionele werkplaats en persoonlijke benadering. Bij ons geen snelle verkoop, maar uitgebreid en deskundig advies en uitstekende service!

Wij zijn op zoek naar:

  • Verkoperadviseur fietsen
  • Monteurs
  • Monteur rijklaar maken van nieuwe fietsen

Reageren

Is een van deze functies wellicht iets voor jou? Reageer dan snel via de knop hieronder.