Specialized is een internationale organisatie en een van de meest toonaangevende spelers op de fietsenmarkt. Ben jij het enthousiaste en creatieve marketingtalent die op zoek is naar een uitdagende marketingfunctie (fulltime). Dan zijn wij op zoek naar jou!

Marketing- en online communicatiespecialist

Als marketing- en online communicatiespecialist ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en ondersteuning van diverse marketingactiviteiten. 

Je houdt o.a. de website en social mediakanalen up-to-date; je kunt wervelende teksten opstellen voor social media, nieuwsbrieven, mailings en de website en je bent interactief met consumenten. Je kunt digitale strategieën verder ontwikkelen en ons hier ook over adviseren. Je houdt de data en analyses bij van de onlineactiviteiten en kunt hierop verbeteringen initiëren. Je hebt een belangrijke rol bij de organisatie en deelname aan (internationale) events. 

Adhoc werkzaamheden en deadlines zijn geen probleem voor jou. Je houdt het overzicht in een hectische omgeving en kunt verschillende taken en acties in één overzichtelijke planning gieten én bewaken.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde relevante HBO-opleiding, in de richting van marketing en/of communicatie;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in zowel online- als offline marketing;
  • Ervaring met consumentencontact;
  • Je neemt initiatief, bent leergierig en wilt altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen;
  • Je kunt werken met onder andere Google Analytics, Google Adwords, SEO, SEA, conversie optimalisatie en social media advertising;
  • Je hebt ervaring met het werken in een CMS;
  • Je hebt ervaring met e-mailmarketing; Engelse tekst vertalen naar vlot Nederlands gaat je prima af. Je vindt het leuk om relevante en creatieve content te schrijven die past bij onze doelgroep;
  • Je hebt een nauwkeurige werkwijze en je bent resultaat- en klantgericht;
  • Je vindt het niet erg om een aantal weekenden per jaar te werken;
  • Je bent een teamspeler en sportief.

Wat je van ons kan verwachten:
Wij bieden een leuke en uitdagende baan in een enthousiast en sportief team op een fantastische locatie. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract met reëel uitzicht op een vaste aanstelling. 

Wij bieden 24 vakantiedagen per jaar, op full time basis. Je krijgt een reiskostenvergoeding en wij bieden een competitief salaris en deelname in ons pensioenplan. We hebben elke dag vers fruit, koffie, thee, etc. Je krijgt korting op onze producten en nog belangrijker; we bieden de mogelijkheid om een fiets te leasen en deel te nemen aan onze lunchrides op de weg of in het bos.

Interesse? Fijn! We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature met CV en motivatiebrief.

PS: Benieuwd naar je eventuele nieuwe werkplek? We waren er vorig jaar op bezoek voor hun dagelijkse lunchride en om het kantoor eens van binnen te bekijken.