TREK is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met TREK in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen – herinneringen, relaties, fietsen, een merk – en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Service Technician

trek logo

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders – stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie; Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie;

‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

Repareer jij fluitend een versnelling en is een gebroken ketting een makkie voor jou? Werk jij graag aan de meest moderne fietsen in een leuk team met gepassioneerde collega’s? Dan zijn wij opzoek naar jou! Op dit moment zijn wij opzoek naar een Fietstechnicus (FT) voor onze TREK Store in Rotterdam! 

Wat ga je doen?

In deze functie voer je onderhoud uit aan alle types en merken fietsen, inclusief e-bikes. Je monteert deze af en onderhoudt de fietsen van onze klanten. Daarnaast monteer je ook nieuwe fietsen af. Werkvoorbereiding en planning worden voor je gedaan, zodat jij je volledig kan focussen op jouw werk.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat die woonachtig is in Rotterdam of nabije omgeving met ervaring als fietstechnicus. Wij zoeken iemand die fulltime beschikbaar is op de normale werkdagen (maandag tot vrijdag), maar ook in de weekenden. Ook ben je na overleg ook bereid om extra dagen te werken in de vakanties en bij evenementen.

Daarnaast iemand die beschikt over een kwalificatie (diploma fietstechnicus of vergelijkbaar) en heel goed is met klanten. Dat betekent dat je gedreven, flexibel, klant- en service gericht bent. Je ziet de uitdagingen, maar denkt in oplossingen.

Wat bieden wij?

Natuurlijk ontvang je een warm welkom in onze TREK-familie, waarin we aandacht hebben voor jou als persoon. Dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job, onder andere door interne opleidingen, zoals onze trainingstool TrekU, maar ook door te kijken naar waar jouw ambities en doorgroeimogelijkheden liggen. Daarnaast kom je terecht in een leuk team enthousiaste collega’s met een grote passie en trots voor onze producten.

Tot slot kent TREK goede arbeidsvoorwaarden en daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe TREK fiets of accessoires kopen voor thuis!

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden om bij één van de grootste merken in de fietswereld aan de slag te gaan? Wij ontvangen graag jouw CV & motivatiebrief via e-mail!