Na bijna 26 jaar gevestigd te zijn geweest in ‘s-Heerenberg gaat Specialized aan het einde van dit jaar die plek verlaten voor een nieuwe bestemming in Arnhem. Op ‘Arnhems Buiten’, een landgoed dat onder andere werd gebruikt als tesfaciliteit van Kema, zal Specialized haar Europese Shared Service activiteiten, Marketing en Sales Support voor de Nederlandstalige markt en ondersteuning voor de Pro-teams onderbrengen.

Er is werk aan de winkel dus, en ze hebben momenteel maar liefst 4 nieuwe vacatures open staan op onze fietsbanen pagina:


Specialized zoekt Suspension Specialist

6 november 2020

Voor deze full time functie is Specialized op zoek naar een Suspension Specialist voor versterking op hun suspension afdeling in hun nieuwe kantoor aan de Utrechtseweg 310 te Arnhem.
lees verder

specialized logo


Specialized zoekt Allround Fietsmonteur

6 november 2020

Voor deze full time functie is Specialized op zoek naar een Allround Fietsmonteur ter versterking in de werkplaats hun nieuwe kantoor aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem. Samen met een team van ervaren monteurs streef je er iedere dag naar om hun klanten de beste service te geven.
lees verder

specialized logo


Specialized zoekt Technology Service Desk & Network Support

6 november 2020

Als Technology Service Desk & Network Support bij Specialized, ben je verantwoordelijk voor het optimaal onderhouden van laptops, desktops, tablets en telefoons. Daarnaast ondersteun je alle Europese collega’s die service en support nodig hebben. Heb je een brede IT-kennis, ken je alle tools en applicaties, dan is dit iets voor jou.
lees verder

specialized logo


Specialized zoekt een Medewerker Crediteurenadministratie

6 november 2020

In deze fulltime functie ben je medeverantwoordelijk voor een adequate afhandeling van financieel administratieve taken, zoals het inboeken van facturen, het telefonisch en schriftelijk te woord staan van leveranciers en controle op de aanwezigheid van de vereiste bescheiden. Je signaleert afwijkingen en ondersteunt je collega’s met diverse rapportages en ad hoc vraagstukken.
lees verder

specialized logo