3T geeft het zelf ook een beetje aan: de Dreambox is een tikkeltje absurd. Maar wel heel gaaf! De Dreambox is een garage voor een 3T fiets en volgestopt met allerlei coole accessoires. De box hoef je niet zelf open te trekken, nee de box schuift geautomatiseerd open als je op de afstandbediening drukt.

Voor we verder gaan over wat je allemaal terug vindt in de Dreambox, eerst even wat over het 60-jarig bestaan van 3T. In 1961 begon Mario Dedioniggi het merk om onderdelen te maken die lichter en sterker waren door materialen op nieuwe wijze te bewerken. En 60 jaar later doen ze dat nog steeds en hopelijk gaan ze er nog even mee door.

Als de Dreambox automatisch (!) open schuift, vind je daar eerst een Exploro Racemax Italia die (tegenwoordig) in Italië wordt gemaakt. En alles wat je in nog meer in de box aantreft, is Italiaans getint. Zo komt de afmontage van Campagnolo en vind je op de fiets onderdelen van Carbon Ti, Elite en Fizik. En wordt de outfit verzorgd door Castelli, Kask en Koo. Zoals het hoort zijn alle kleuren op elkaar afgestemd. Alle parts en kleding hebben hun eigen plek in de box en worden belicht met led-lampen. In de box vind je trouwens ook nog een Campagnolo kurkentrekker voor de borrel na je fietsrit.

Ja, het is allemaal een beetje decadent, maar je wordt tenslotte maar één keer zestig. Bij zoveel moois hoort natuurlijk ook een mooie prijs… Voor € 19.610 is de box voor jou. Je kunt de lege box ook kopen voor € 4900,-. 3T deelt in ieder geval niet uit op zijn verjaardag. Op de website van 3T vind je meer informatie.

Comments are closed.