Racefietsblog geeft informatie aan iedere liefhebber van wielrennen. Als onafhankelijke site geeft Racefietsblog niet alleen wedstrijdnieuws maar juist ook nieuws over de hele breedte. Kortom: alles wat maar gerelateerd is aan de racefiets.

Heeft u een leuke tip voor deze site of wilt u op deze site adverteren dan kunt u contact opnemen met 

Bezoekadres:

Racefietsblog.nl
Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude

racefietsblog-kantoor

Racefietsblog is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers op deze site. Wel behouden wij ons het recht voor om reacties te weigeren. Dit blog bevat links naar andere sites / blogs die beheerd worden door derden. Deze zijn bedoeld als ondersteuning van het betreffende artikel. Racefietsblog is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van andere sites of producten of diensten die daar worden aangeboden.

Ondanks dat wij de grootst mogelijke moeite betrachten om de informatie op deze site zo correct mogelijk weer te geven, kan Racefietsblog niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Racefietsblog is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website, of voor schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie hierop.