DE PROFRENNERS

Björn

Al sinds zijn 12e, toen de wielrenbroek nog zwabberend rond zijn benen zat, zit Björn op de racefiets. Houdt vooral van toertochten in en om de Belgische Ardennen. Valt vreemd genoeg vaker van zijn stadsfiets, wat hem ook zijn meeste littekens heeft bezorgd, dan van zijn racefiets of mountainbike.
Björn op Strava
Björn op Instagram

Coen

Sinds 2010 te vinden op de racefiets en vanaf 2014 ook in het wedstrijdpeloton. Leeft voor de cross en zoekt in de zomer het liefst het hooggebergte op. Heeft een voorliefde voor custom stalen fietsen. Naast fietsen is ook het sleutelen en opbouwen een favoriete bezigheid en is de schuur een plek waar hij vaak te vinden is. De schuur die overigens wel te klein aan het worden is om aan de N+1 regel te blijven voldoen.
Coen op Strava
Coen op Instagram

Joost

Fietste tot aan de beloften alle stenen uit de straat, stopte en hervond zijn plezier in het fietsen als ultieme vorm van ontspanning en ontlading. Hij kijkt elke wedstrijd die er te zien is en is altijd op de hoogte van het laatste wielernieuws. Joost is altijd op zoek naar nieuwe wegen en in voor een gaaf avontuur.
Joost op Strava
Joost op Instagram

Nathalie

Toen ze in 2010 ergens moest gaan studeren maakte ze de keuze op basis van waar je het mooiste zou kunnen fietsen. Dat werd dus natuurlijk Nijmegen. Al snel kwam er een tweedehands stalen fiets met buiscommandeurs. De fiets hobby liep behoorlijk uit de hand. Eerst op de weg, daarna ook in de modder en op de baan. In 2013 pakte ze het wedstrijdwielrennen op, criteriums rijden op de baanfiets is haar favoriete discipline. Inmiddels staat de woonkamer vol met vier verschillende fietsen, waarvan twee met een vast verzet. Ieder momentje vrije tijd, weekend en vakantie staan in het teken van fietsen.
Nathalie op Strava
Nathalie op Instagram