De laatste jaren timmert Agu flink aan de weg wat betreft haar collectie en er zitten voor de 2022 collectie ook weer erg leuke designs tussen. Ze hebben een Venture collectie waarin vooral kleding zit voor de gravel-, travel- en mtb-rijders. Wij pikken een paar gravelshirts uit de collectie voor 2022.

De shirts zijn gemaakt van Polyester, 100% gerecycled. De rits loopt zoals je misschien wel verwacht over de hele lengte van het shirt. Wat je misschien niet had verwacht heeft dit shirt 5 achterzakken. Nou ja, het zijn er in eerste instantie drie op de achterkant, maar daaroverheen zitten nog twee extra opbergruimtes. Handig omdat je tijdens graveltochten of tijdens fietsvakantie’s toch vaak iets meer bij je hebt. Ik stel me zo voor dat een extra regenjasje daar dan makkelijker in past.

De kleuren waarin het shirt te krijgen is, zijn Leather en Cinnabar. Het design verschilt per uitvoering. Het shirt kost € 90,- en is verkrijgbaar in zowel een heren- als damesuitvoering. De pasvorm is volgens Agu normaal.

Via Agu

Tags: