Als er een merk is dat mag zeggen dat ze flair hebben dan is het Alba Optics wel. De brillen met het zwierige Delta frame springen er echt uit. Ze hebben nu de Alba Optics Delta Lei ontwikkeld. Een bril waarvan de lens is aangepast voor het (vaak) smallere gezicht van de vrouw.

Door de bril passend te maken voor een smaller gezicht moet deze nu beter aansluiten voor vrouwen. De lens is ook lichter door geworden. Het gewicht van de bril komt op 26 gram. De gebruikte VZUM A-lens moet krasbestendig zijn en zal over het hele blikveld geen vertekening vertonen. Ook zou de lens protectie bieden tegen blauw licht.

Meer dan de lens eist het Delta frame natuurlijk de meeste aandacht op. De speciale vorm is gebleven. Het frame is gemaakt een mix is van nylon en carbon en dit materiaal noemen ze Tr90. Het materiaal zou moeten zorgen voor een sterk en buigzaam frame. Het frame is met de hand geverfd met metallic verf en door te kijken vanuit een andere hoek of met een andere lichtinval, veranderd deze van kleur. Dat maakt het frame nog eens extra cool! Voor de Delta Optics Lei betaal je € 169,-.

Meer info vind je bij Alba Optics