Nu de zon zich lekker laat zien, kun je niet de weg op zonder een goeie fietsbril. Die zijn er natuurlijk in allerlei smaken, maar het Italiaanse Koo voegt toch nog vier nieuwe varianten van hun Supernova model toe aan de collectie. Om het kiezen nog wat makkelijker te maken zeg maar.

Eolo Kometa blauw

Misschien heb je al één van de vier nieuwe kleuren gespot op de neuzen van de rijders van het Eolo Kometa team. De blauwe variant match lekker met hun kit en zij rijden er sinds de start van de Giro d’Italia mee rond. Een aantal van hun rijders hebben zich al een paar keer goed van voren laten zien dus grote kans dat je ‘m al ongemerkt voorbij hebt zien komen.

Energy

Het gaat om de zogenaamde Energy capsule collection, vier zomerse superfrisse kleuren van hun randloze Supernova model. Naast dus de blauwe Team Edition zijn er nog een kekke groene, een knal-oranje en opvallende fuchsia variant. Alle kleur uitvoeringen hebben een torische Zeiss lens die dezelfde kleur als de ‘pootjes’ heeft en eerlijk gezegd vinden we dat er best chique uitzien. Technisch is de bril hetzelfde als het bestaande model en is ‘ie met een gewicht van maar 21 gram echt licht te noemen. Ideaal voor op de Blockhaus of de Stelvio dus.

Meer informatie via Koo of via de verdeler van Koo