Naast hele stijlvolle fietskleding heeft Castelli ook een stijlvolle casual lijn.

Eerder hebben we al vermeld dat steeds meer wielermerken zich tot een lifestyle merk proberen te maken. En daar hoort ook een casual kledinglijn bij.  Als voorbeeld kwam toen Pinarello voorbij met haar retro / casual lijn. Nu willen we even aandacht besteden aan Castelli, die het aan haar naam verplicht is iets moois van de casual lijn te maken. Nou dat hebben ze ook wel gedaan. Kijk zelf maar.

Castelli Track Jacket

Castelli T-shirt Dal 1876

Castelli Retro Sweater

Tja, ik krijg altijd de vraag: “…en waar kan ik dit moois kopen”? Ben ik even op zoek geweest en tataaa, ik werd attent gemaakt op een erg leuke, recent geopende webshop die zich vooral richt op mooie artikelen gerelateerd aan fietsen. De naam is BikeUrban. Leuke dingen, ik wordt er hebberig van.

(foto helemaal bovenaan: Castelli Bomber Jacket kost er bijvoorbeeld maar 149,95 euro)