Cicli Bonanno is het merk van framebouwer Niccolò Bonanno. Niccolò is een Italiaan, maar werkt vanuit Berlijn. Hij heeft het over een combinatie van Italiaanse handen en Duits vakmanschap. Misschien wel de gouden combinatie? Hij maakt in ieder geval mooie fietsen!

Bij Cicli Bonanno kun je terecht voor klassieke of moderne racefietsen. Er wordt ook een fixie verkocht. Maar waar ons oog op viel was de gravelbike met de grappige naam: Stay Loco.

De Stay Loco heeft een frame van staal dat zoals elke frame bij Ciclo Bonanno op maat wordt gemaakt. Voor de vork heb je de keuze uit een ENVE gravel of Colombus Futura Cross vork. Omdat de frames custom worden gebouwd kan je kiezen uit schakelsystemen van Campagnolo, SRAM en Shimano geschikt. Voor de wielen kies je voor 650b wielen waar tot 50mm banden op kunnen of je kiest voor 700c wielen met 42mm banden als maximum.

The paintjob is ook custom. Op de website van Cicli Bonanno staan nog meer kleuren, maar wij kozen de fiets met een fade van groen naar blauw om aan jullie te showen. Een kleurencombinatie die je niet vaak ziet. De bijzondere gele letters maken ‘m voor mij af. Maar het zal niet ieders smaak zijn. De letters hebben wel enige ontcijfering nodig, maar er staat echt Bonanno.

Comments are closed.