Als ik de naam Gorges du Verdon hoor dan klinkt me dat heel bekend in de oren maar ik ben er nog nooit geweest. Maar als ik dan deze video zie, dan vertrek ik het liefst direct!

Contrast

De omgeving van de Verdon is geweldig om te zien, zeker in de herfst. Daar komt bij dat er hele gave beelden zijn gemaakt voor deze video. Het begon als een grap op het kantoor van Kona, maar werd uiteindelijk een serieuze uitdaging waarvan ik blij ben dat deze is vastgelegd. Romain, de renner in de video, twijfelde of hij het weekend ging fietsen of kayakken. Het werd de combinatie van twee uiteenlopende activiteiten en dat zie je dan terug in de naam van de video: Contrast.

Het kantoor van Kona Europa zit in Monaco en vanaf daar ben je redelijk snel in de Verdon. Geen tochtje om eventjes op je racefiets te doen, maar een weekend bikepacken is prima te doen! En de fiets is dus een Kona Sutra. Meer info daarover op Konaworld.