MAAP x P.A.M. 3.0 dus! De derde collectie is weer een opvallende samenwerking tussen de Australische merken, waarvan een kruising tussen streetwear en fietskleding het resultaat is. Drukke prints, opvallende kleuren en zeker weer lekker out of the box voor de wielerwereld.

P.A.M en MAAP, net weer even anders

De collectie bestaat uit kleding voor zowel op, als naast de fiets. Het design is een combinatie van Psy geinspireerde prints, met oldschool logo’s en opvallende kleuren. Zelf vinden ze de skinsuit waarmee de renners in het peloton van afstand te herkennen zijn, de Eyecatcher. Het design is lekker druk met een opvallend rood/wit logo op de borst, groen gevlekt design en verschillende logo’s die willekeurig op het shirt gepositioneerd zijn. Op de rug staat groot de tekst; club ciclistico amatoriale; amateur wielerclub.

De gewone jersey en het mountainbike shirt zijn naar mijn idee nog meer een flashback naar vroeger. Daar staan nog meer rood, geel en groen gekleurde logo’s en afbeeldingen op. Maar wat voor mij misschien wel het meest oldschool is, is het logo met de ‘wiebeloogjes’. Althans, een afbeelding van twee oogjes, die mij doen denken aan de oogjes die we in mijn jeugd overal opplakten.

Uitgebreide collectie

In de uitgesproken collectie zit voor iedereen wel iets. En daarbij maakt het met de Australische merken niet uit bij welke discipline je welk item draagt, want ze houden niet van hokjes. Naast het snelpak zijn er een aantal items voor fietsers die van lycra houden, zoals de jersey of het thermische jasje. Dit kan je combineren met de cargo broek uit de collectie. Ben je meer van de baggy kleding, dan zijn er een aantal MTB jerseys of jasjes met een ruimere pasvorm.

Nog uitgebreider is de collectie van streetwear die bij deze samenwerking hoort. Zo zijn er meerdere t-shirts, die in verschillende kleuren zijn te bestellen. Dat geldt ook voor de hoodies en de longsleeves, waarbij je uiteraard dezelfde kleuren als de wielerkleding steeds ziet terugkomen.

via Maap