Wil je voor of na je werk nog een rondje fietsen, dan ontkom je er niet meer aan om een lampje mee te nemen. Gewoon een eenvoudig lampje. Lezyne laat hun vernieuwde aanwinst van hun collectie zien, de Femto USB Drive.

Een lekker compact lampje dat al een tijdje meegaat maar welke nu dus helemaal vernieuwd is. Het lampje kan je via micro-usb opladen. Die usb-aansluiting zit achter een dopje met schroefdraad zodat deze lekker schoon blijft. De led-verlichting heeft een zichtbaarheid van meer dan 180 graden (Wide Angle Optics noemen ze dat bij Lezyne) en het kan tegen de regen (IPX7). Met een rubberen strap klem je het lampje om je zadelpen of stuur. De lampjes hebben 5 standen met verschillende lichtsterktes. Het voorlicht kan tot maximaal 15 lumen en achter kan het licht tot maximaal 5 lumen.

De batterij gaat maximaal 15 uur mee voor het achterlicht. Het voorlicht gaat maximaal 22 uur mee. De lampjes zijn er in de kleuren zwart, wit, rood en blauw en kosten voor een set € 29,95. Per stuk kost het lampje € 15,95.

Meer info via Lezyne