Vorig jaar werd Roglič tweede in de Tour de France na het verliezen van de gele trui in een dramatische laatste tijdrit. De pech leek zich door te trekken tijdens het begin van de Tour de France in 2021. Maar met het kleine groepje overgebleven renners wisten ze er uiteindelijk toch een succesvolle Tour van te maken. Dat is wat we weten, maar hoe het er achter de schermen aan toe ging is vastgelegd in de documentaire Plan B.

Digitaal theater van Jumbo-Visma

Plan B is gemaakt door Team Jumbo-Visma zelf met camera’s in de volgauto’s, de ploegbus en ’s avonds aan tafel. Allemaal plekken waar de meeste pers niet zomaar komt. Omdat het een eigen productie is, komt de documentaire niet op televisie, maar op de website van Team Jumbo-Visma. Ze hebben er een digitaal theater van proberen te maken, je moet dus een kaartje kopen van € 4,95 voor een bepaalde dag en tijd net als in een gewone bioscoop. De documentaire ‘draait’ maar twee weken tot en met zondag 22 augustus.

Op de website van Team Jumbo-Visma vind je meer info en kun je een virtueel kaartje kopen voor de documentaire. Hieronder kun je de trailer alvast zien.