Opvallen doe je zeker, met deze limited edition fietspomp van Lezyne. Al is het maar de vraag hoe en wanneer, want bij mij komt m’n fietspomp niet heel vaak de berging uit. Lezyne brengt een limited edition uit van de HV Digital Drive 3.5 vloerpomp, met een opvallende goudkleur. Het gaat bij deze limited edition niet alleen om een kleurtje, maar ook de pompkop heeft een upgrade gekregen.

De HV Digital Drive 3.5 is een robuuste vloerpomp met een digitale drukmeter. Op die drukmeter lees je de bandenspanning in Bar of PSI af. Verder heeft deze pomp robuuste handvatten, een lange pompslang en een CNC-gefreesde pompbuis. Met deze vloerpomp pomp je banden op tot zo’n 7 bar, dus mocht je nog op hele smalle bandjes rijden is dit wellicht niet de ideale pomp.

Chique goudkleur

De limited edition heeft dus een vergulde goudkleur gekregen, en dat ziet er erg chique uit. Die goudkleur zien we op de gehele pompbuis en valt dus lekker op. Naast de kleur is deze limited edition voorzien van een Presta Pro pompkop. Deze pompkop is van aluminium en CNC-gefreesd. Dankzij het Valve Bleed System kun je gemakkelijk de juiste bandendruk krijgen, omdat je met het systeem wat lucht uit de band kan laten lopen. De pomp kost 159,99 dollar.

Meer info via Lezyne.