Het zat er al even aan te komen maar het is dan nu echt zover, het MAAP LaB Amsterdam is nu ook echt open voor publiek. LaB staat trouwens voor Life around Bikes. En dat thema zie je ook terug in de winkel. Ze willen een soort lifestyle merk zijn dat nog iets verder gaat dan alleen fietsen. Naast de collectie fietskleding hebben ze ook gym kleding in de collectie, om maar iets te noemen. MAAP ken je misschien wel van alle samenwerkingen met verschillende merken waarbij vooral de designs het in onze ogen erg goed doen.

In Europa is dit de eerste MAAP LaB winkel. In Australie waar het merk haar basis heeft hebben ze een soortgelijk LaB, namelijk MAAP LaB Melbourne. Hier in Amsterdam zijn ze stilletjes open gegaan en halverwege maart zal de officiële opening zijn. Als je er binnenstapt is het er erg stylish, strak en clean. Ze hebben goeie koffie en de mensen waar ik mee heb gekletst zijn erg gezellig. Ze gaan einde van deze maand beginnen met verschillende social rides waarvan de zogenaamde Maapuchino ride er eentje van is. Het gaat ze uiteindelijk ook om een gezellige community.

Ondertussen is in mijn hoofd de link met het Rapha Clubhouse al snel gelegd en dat is ook niet vreemd. Die zitten ook qua locatie letterlijk om de hoek. Het adres van de Maap LaB in Amsterdam is Reestraat 9 (een van de 9 straatjes). Ze zijn dagelijks open van 10:00 tot 18:00 en op hun Instagram pagina kan je ze volgen en kijken wanneer er events zijn.

Meer info via MAAP LaB Amsterdam

Tags: