De kleding van IRIS staat bekend om de kleurrijke en eigenzinnige designs, maar voor de Feeding Frenzy is de inspiratie wel heel leuk gevonden: de eetbui na het fietsen. Zoals op de website staat omschreven heb je na een stevige rit zin in lekkers. Dus pak je chocola, snoep, fruit of gewoon alles uit de kast om je trek te stillen. Op basis van de omschrijving zal je denken hoe kan je daar nou een mooi wielershirt van maken? Althans dat dacht ik zelf. Maar het resultaat is een shirt dat kleurrijk en grappig is, maar toch nog steeds stijlvol. Van een afstandje zie je een wielershirt met verschillende kleuren die goed matchen. Kijk je wat beter dan zie je plakken kaas, ijsjes en peren op het shirt verschijnen.

Raceday Jersey

Ondanks de grappige uitstraling is het wel gewoon een technisch shirt. De naam Raceday Jersey maakt dat ook wel duidelijk. Het shirt heeft een professionele atletische pasvorm, dus strak op de huid. En de kraag is plat voor een beter aerodynamisch profiel. Onder de oksels en het achterpand is door de stof mesh verwerkt voor de ventilatie. Aan de achterkant zitten drie gewone zakken, en één kleintje met rits die waterdicht is voor je kostbare spullen. Het shirt is er alleen voor dames en kost € 109,-. Voor de heren (en ook voor de dames) is er wel de Candy Camo Jersey geïnspireerd op winegums. Zelfde shirt en prijs, maar met een wat rustiger design.

Signature Bib Short III

De jersey is goed te combineren met de olijfgroene Signature Bib Short III. De bibshort is gemaakt van Sensitive Sculpt Light, een stof die een beetje compressie geeft. Hierdoor blijft de broek goed op zijn plek, maar moet de broek niet knellend aanvoelen. Voor de derde generatie van de broek zijn het aantal panelen verminderd om zo een bijna naadloze broek te maken. In de broek zit een CyTech Endurance 2.5 HD zeem. En doordat de bretels met een magneetsluiting zijn te sluiten en openen, gaat het uittrekken van de broek een stuk sneller. De bibshort is er voor vrouwen en mannen en kost € 145,-

Meer info via IRIS