Nieuws vanuit de Lezyne hoek. Twee nieuwe GPS fietscomputers met navigatie. De Mega C en de Mega XL. Op Eurobike konden we ze al even bekijken.

Lezyne Mega C
De C staat bij deze fietscomputer voor Color. Een kleurenscherm dus. Naast de kleuren is ook de aangegeven batterijduur interessant, namelijk 32 uur voor deze Mega C. Je kan maximaal 8 gegevensvelden op dit 2,2 inch grote scherm kwijt.

Lezyne Mega XL
Deze XL heeft een iets groter scherm dan de C en je kan het scherm desgewenst gekanteld op je fiets monteren. Geen kleurenscherm voor de XL maar daardoor is de aangegeven batterijduur maar liefst 48 uur. Dit 2,7 inch grote scherm heeft ruimte voor maximaal 10 datavelden.

Verder nog
Het design van de Mega fietscomputers is iets strakker geworden. Verder hebben de twee computers volledige kaartnavigatie die je ook offline kan gebruiken. De kaarten kan je gratis van te voren downloaden op je fietscomputer, via de Lezyne GPS website of via de mobiele GPS Ally app. Zodra je dat hebt gedaan kan je routes maken of bestemmingen zoeken. Via die Alley app kan je ook de instellingen van de fietscomputers aanpassen. Gegevensvelden aanpassen van je fietscomputer kan je ook regelen via die app of de website. Verder kan je instellen dat je berichten van je telefoon krijgt doorgegeven. Ook Strava Live segments is beschikbaar. De kleur is zwart maar voor de Tour en de Giro hebben ze twee leuke kleurtjes toegevoegd. De prijs is voor beide toestellen gelijk en met € 199,95 erg scherp.

Meer info via Lezyne