Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden. Er werd veel gefietst in 2020 en wij hopen natuurlijk dat dit in 2021 verder door blijft gaan. Rabbit-Bikestore merkt de drukte ook en is daarom op zoek naar twee nieuwe medewerkers!

Rabbit-Bikestore is gelegen aan de van Schagenstraat 28 te Elshout. We bieden voor iedereen een fiets aan vanaf een kinder-mountainbike tot aan iemand die de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer met onze mooie merken Cube, Scott, Cannondale en Wilier. In ons brede assortiment bieden wij fietsen aan vanaf € 500,- tot aan €12.000,-. Elke consument krijgt bij ons dezelfde service en aandacht. Wij werken enkel met hoogwaardig gereedschap van Beta en Park Tool, ook gebruiken wij originele producten van Shimano, SRAM en Campagnolo.

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde fietsenmonteur (sportfietsen en e-bikes) en een medewerker Garantie en Service & Support.


Fietsenmonteur/ fietstechnicus 38 uur per week

Rabbit Bikestore Elshout
7 januari 2020

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde fietsenmonteur (sportfietsen en e-bikes). Rabbit-Bikestore is gelegen aan de van Schagenstraat 28 te Elshout. We bieden voor iedereen een fiets aan vanaf een kinder-mountainbike tot aan iemand die de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer met onze mooie merken Cube, Scott, Cannondale en Wilier.
lees verder

rabbit bikestore logo


Medewerker Garantie en Service & Support, 25-38 uur per week

Rabbit Bikestore Elshout
7 januari 2020

Rabbit-Bikestore is gelegen aan de van Schagenstraat 28 te Elshout. We bieden voor iedereen een fiets aan vanaf een kinder-mountainbike tot aan iemand die de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer met onze mooie merken Cube, Scott, Cannondale en Wilier.
lees verder

rabbit bikestore logo


Tags: