Rapha heeft weer een mooie samenwerking. Speciaal voor Rapha Amsterdam deze keer. Saša Ostoja is de illustrator die voor Rapha de ontwerpen heeft gemaakt. Het thema is Amsterdam en wat de stad betekent voor haar fietsers, die van overal over de wereld komen. Ga maar eens een ritje met de RCC mee, dan zie je echte Amsterdammers maar ook studenten en expats van overal. Gemeenschappelijk is het fietsen en Amsterdam.

Dit is het damesshirt. De heren versie heeft de blauw/zwarte kleuren omgedraaid. Wat zwart is, is blauw en waar blauw is zwart.

Saša, met een oorsprong in Kroatië, woont in Amsterdam, heeft de voor hem zo kenmerkende cartooneske figuren gebruikt voor de verschillende ontwerpen. Lekker vrolijk allemaal en daarnaast past het blauw en oranje ook nog eens erg goed bij elkaar. Inspiratie heeft hij gehaald uit een van z’n eigen fietsritjes. De liefde voor de natuur en wat je allemaal tegenkomt tijdens het fietsen heeft hij willen vastleggen in het design. Wil je dus eens rondfietsen in iets bijzonders dan kan je het beste even bij Rapha langsgaan in Amsterdam (wolvenstraat). Ze hebben naast een shirt en bibshort ook nog een petje, sokken, een musette en een nekwarmer (snood).

Het shirt is trouwens de Pro Team Trainings Jersey met een adviesprijs van € 100,- en de broek is een Pro Team Bib Short. Die kost € 230,-. Het petje kost € 25,- en de sokken en de nekwarmer gaat voor € 17,50 over de toonbank. En ze zijn alleen te koop in het Clubhouse van Rapha in Amsterdam.

Via Rapha en headerfoto van Vincent Engel