Nadenken over 2020 doe je in 2019. En dat is dus nu. En als je van kasseien houdt dan is de Ronde van Vlaanderen Cyclo is een van de mogelijke doelen. De inschrijving is geopend en er kunnen maximaal 16000 rijders meedoen.

De dag voordat de profs aan de bak moeten kun je over dezelfde klimmetjes laten zien dat je goed de winter bent doorgekomen. 4 april 2020 is de datum en je kan kiezen uit verschillende afstanden waarbij 74 km de kortste afstand is en 229 km de langste. Die langste afstand start net als bij de profs in Antwerpen. Je kan hiervoor gebruik maken van een shuttledienst die je voor de start of na afloop van Oudenaarde (finishplaats) naar Antwerpen brengt. Kosten voor de shuttledienst zijn € 30,-.

De prijzen voor de inschrijving zijn in de loop der jaren wel wat gestegen. En hoe later je je inschrijft hoe duurder het wordt. Op dit moment kost de 229 km rit € 70,- en dit loopt op tot € 90,-. Voor de kortste afstand (74 km) betaal je € 40,- en voor de late beslissers wordt dit maximaal € 70,-.

Meer info via Ronde van Vlaanderen