Hebben we net weer zo’n prachtige crosser van Speedvagen geplaatst, krijgen we te horen dat ze naar Amsterdam komen voor een Fitting Tour. Ook leuk als je geen behoefte hebt aan een fitting.

Want de naam had ook best “Speedvagen Fan Tour” kunnen zijn, of zoiets dergelijks, want het is juist ook een soort van kennismaking met het merk en het team erachter. Aan het hoofd van dat team staat Sacha White. Oprichter van de Vanilla Workshop uit Portland, waaruit later Speedvagen voort is gekomen. De naam maakt het al een beetje duidelijk, speedvagen, ze zijn gemaakt om snel te gaan. Allemaal van hoogwaardig lichtgewicht staal en gemaakt om te presteren, niet alleen om mooi te wezen. Al zijn ze dat wel degelijk. Ze merken zelf ook dat veel mensen naar hen toekomen vanwege het uiterlijk en de details. Als ze er een aanschaffen verschuift de waardering voor het uiterlijk juist naar de rijkwaliteit.

Van zaterdag 26 tot dinsdag 29 augustus zijn ze in Nederland voor hun Fitting Tour. Vanuit het Rapha Clubhouse in Amsterdam zullen ze verschillende activiteiten organiseren. Die zijn allemaal gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je even in als je erbij wilt zijn. Natuurlijk is er ruimte ingepland voor de fittingen die door Sacha White zelf gedaan worden, maar die zijn voorbehouden aan de mensen die een Speedvagen hebben besteld.

Agenda

Zaterdag 26 augustus 18.00 uur
Open huis: je kan langskomen om naar de fietsen te komen kijken, een testrit en om iets te drinken

Zondag 27 augustus 8.00 uur
Fit Clinic en Groepsrit: Bij de Fit Clinic gaat niet om een fitting, maar om het overdragen van de principes van Speedvagen oprichter Sacha White als het gaat om hoe je het beste op je fiets kan zitten en wat je hier zelf aan kan doen. Het is een clinic van 3 uur waarbij je leert hoe je zelf wat kan doen aan pijntjes of ander ongemak tijdens het fietsen. Daarna zal er een rit zijn van ongeveer 40km met de Speedvagen crew. Naderhand zullen er in het Clubhouse drankjes zijn voor iedereen.
Inschrijven kan hier.

Maandag 28 augustus
Fitting! Ga je een Speedvagen aanschaffen, dan is dit de uitgelezen kans om je laten fitten door Sacha White himself. Wil je hier meer info over, stuur dan een mail naar info@speedvagen.com

Dinsdag 29 augustus 8.00 uur
Groepsrit: Vanuit het Rapha Clubhouse wordt een rit van 60km gereden. Na afloop zijn er drankjes in het Clubhouse.
Inschrijven kan hier.