In België is UP (Unlimited Power) al een succes. Nu is het tijd voor Nederland.

Wat maakt UP nu zo bijzonder ten opzichte alle andere aanbieders van sportvoeding. Het belangrijkste vindt UP de goede kwaliteit van de producten. Veel budget wordt vrijgemaakt voor de ontwikkeling van de voeding waardoor deze goede kwaliteit wordt gehaald. Wat is het geheim van de uitvinder/ontwikkelaar:  Zijn dochter! Huh??? Ja, zij heeft namelijk de zwaarste vorm van melkallergie. Dit was de aanleiding van het ontwikkelen van voeding zijn dochter kon verdragen. Nu de producten in België gretig aftrek vinden, speelt de inmiddels volwassen dochter nog steeds een belangrijke rol binnen de ontwikkeling. Alle voeding wordt namelijk door haar getest en alleen wanneer de monsters door deze scherpe controle komen (kleurstoffen komen hierdoor standaard niet voor), wordt de voeding pas op de markt gebracht. Kortom: zekerheid in kwaliteit, volgens UP.

De energy drank met glutamine bijvoorbeeld is geheel zuurneutraal,  waardoor opkomend maagzuur tot de verleden tijd behoort. Ook beschikt UP daarnaast over 2 soorten gellen, eentje in een knijpzak en een ander die je in een potje bewaard en die je zelf kan aanmaken. Voordeel van de laatste gel is dat er geen zuur in zit, de gel hoeft immers niet lang houdbaar te blijven (wat is zo’n houdbaar knijpzakje wel voorwaarde is) en dus is zuur niet nodig, dus geen opkomend maagzuur en een vrolijke tandarts. Want die zuren in de geeltjes zijn namelijk killing voor je tanden.

De energy bar is zonder chocolade en door het verwerken van veenbessen ook niet plakkerig. En dat slikt lekker door als je hard aan het fietsen bent en je slikken niet meer zo lekker gaat. Je hoeft dus niet af te stappen om te eten en daar waren we erg enthousiast over.

De prijs: valt reuze mee want 1000 gram energy drank kost € 13,98. Een energy reep € 1,50 en een dorstlesser kost € 12,50 voor 750 gram.

Gewoon even bij de dealer halen en proberen want smaken verschillen natuurlijk.