Het damesteam LA Sweat uit Los Angeles, terwijl er niemand uit het team op dit moment in Los Angeles woont, rijdt voornamelijk criteriums. Zowel wegwedstrijden als fixed gear wedstrijden. Dit jaar doen ze dat op Cinelli’s.

Het team bestaat uit: Anna Grace Christiansen, Erin Goodall, Christa Ghent, Tiffany Pezzulo, Kim Lucie, Mel Beale, Brenna Wrye Simpson, Fleur Faure, Ashley Faye, Becca Schepps en Kelli Samuelson. Deze laatste, Kelli Samuelson en tevens oprichtster van het team, ken je misschien nog van Team Cinelli Chrome waarmee ze onder andere Red Hook Crit’s reed op haar fixie. En anders ken je misschien Ashley Faye uit Nederland wel die ook veel in het fixie-wereldje te vinden is.

Het team rijdt dus op Cinelli en voor de wegwedstrijden is dat de Strato Faster in het rood met witte details. Het frame is gemaakt van Columbus Genius Monocoque T700 carbon. Een BB86 bottom bracket zorgt voor stijfheid voor de crankset. De wielbasis is relatief iets korter en de bracket iets hoger waardoor deze fiets extra geschikt is voor het korte draaiwerk tijdens een criterium.

De kledingsponsor is Castelli en die maakte een video (een erg korte, dat wel) van afgelopen trainingskamp dat hieronder te zien is. In de kleding zit wel een soort van roze verwerkt, maar heel subtiel, erg goed gedaan!

Meer info over het team kan je hier vinden.