Bij het voelen van de stuurlinten van Lizard Skins moet ik toegeven dat ik nogal enthousiast werd. De grip is echt super.

De weerstand is echt zoveel beter dan bij andere stuurlinten die ik in de loop der jaren heb mogen voelen. Het voelt echt heel goed aan. (dat moet je gewoon voelen). Het lint is ongeveer 2 keer zo duur als een normaal stuurlint maar volgens Lizard Skins gaat het ook 2 keer zo lang mee. De prijs ligt zo rond de 29 euro. Er zijn twee verschillende diktes, 2,5 mm en 1,8 mm waarbij de eerste voor iets meer demping zorgt.

Kleurtjes zijn er genoeg en het leuke is dat de 2,5 mm ook te verkrijgen is in dubbele kleur. Wit loopt dan over in blauw of zwart loopt over in groen etc. Komend voorjaar maar eens een Lizard Skins op mijn eigen stuur monteren kijken of het na wat uurtjes fietsen nog steeds lekker voelt (kom ik in het voorjaar op terug). In Nederland verkrijgbaar via Tehava.