Ook af en toe gefrustreerd dat het niet sneller gaat? Na 2 weken lang zware interval training te hebben gedaan, verwacht ik een recordtijd te kunnen neerzetten voor mijn favoriete trainingsrondje.

Hoe hard ik ook stamp op de trappers, het wil gewoon niet sneller. Pff… heb ik daarvoor de interval training gedaan? Gefrustreerd dat de vooruitgang niet sneller gaat kruip ik weer achter het internet en haal weer inspiratie en motivatie uit filmpjes van renners waarbij het ogenschijnlijk erg makkelijk lijkt te gaan.

Een filmpje waar ik altijd (heb het al vele keren gekeken) echt vrolijk van wordt, is het filmpje van Danny MacAskill. De jongen fietste altijd naar zijn werk en zag allerlei opstakels. Hij bleef tegen zichzelf zeggen dat hij daar overheen kon fietsen, totdat hij het “gewoon” deed. Waarschijnlijk met veel vallen en het hopelijk even vaak opstaan. Hij maakte er een geweldig filmpje van:

Tags: