Ik ga fietsen en neem mee: een bidon! Ga nooit weg zonder iets te drinken bij je. En: “Altijd blijven drinken!”. Trivio heeft nu een serie bidons waar voor bijna iedere wielrenner wel eentje tussen zit. En met de winactie mogen we 5 sets van 3 bidons (naar keuze!) weggeven!

7 soorten renners, 7 soorten bidons

Het gaat om een set van 7 soorten bidons van Trivio. Ze zijn allemaal zwart, maar natuurlijk allemaal met een andere opdruk. Hieronder een overzicht. Welke past (of passen) bij jou als renner?

De Wegkapitein

Er ontgaat hem niets, want veiligheid staat voorop bij de wegkapitein. Ja, hij is eigenwijs, weet het vaak beter, maar als hij er is, dan maakt niemand zich zorgen.

Het Strijkijzer

Elke sprint is een gewonnen weddenschap met deze fietsmaat. Hij is totaaaaaal niet explosief.

De Stoemper

Geen klasse en geen stijl. Hard trappen daar draait het om bij de Stoemper. Souplesse en techniek is voor aanstellers. Daarom gaat de Stoemper altijd te keer op het grootste verzet.

De Superknecht

Niets dan lof voor deze fietsmaat. Altijd staat hij klaar voor iedereen, helpt iedereen op weg, laat anderen winnen, maar heeft de kwaliteiten om het iedereen moeilijk te maken. Misschien wel de belangrijkste van allemaal.

De Klimgeit

Het lichtgewicht van de groep die elke berg met souplesse de baas is. Of degene die alvast de bestelling bij het café kan doorgeven als hij op het hoogste punt is aangekomen.

De Waterdrager

Iedereen ziet hem graag komen, want zijn zakken zijn gevuld, helaas niet met geld, maar vooral met heel veel bidons. Geen zorgen over een uitgedroogde mond met deze waterdrager in jouw ploeg.

De Sprintbom

Sneller dan iedereen, maar daarom ook als eerste moe. Op het rechte stuk niet te verslaan, maar bij het kleinste klimmetje fiets je hem er makkelijk uit. 

WINACTIE

We mogen 5 x 3 bidons (naar keuze!) weggeven! Zo heb je altijd wel een leuke die bij je past, of om op jouw beurt iemand mee blij te maken.

Om mee te doen schrijf je je hieronder in. Na het bevestigen van je inschrijving doe je mee in de loting. Uit alle inschrijvingen worden 5 winnaars willekeurig gekozen. Je kan je tot zondag 27 september 12.00 uur inschrijven! De winnaars mogen dan drie bidons kiezen. Leuke prijs toch?!

– Je meldt je bij deelname automatisch ook aan voor de wekelijkse Racefietsblog.nl nieuwsbrief. Wil je die toch niet ontvangen, dan kan je je altijd weer afmelden, maar wacht even tot na het aflopen van de actie.

Deze actie is afgelopen, je kan je niet meer inschrijven

Op het lijf geschreven…

Voorwaarden en condities:
– Ook als je al ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief moet je je inschrijven om mee te doen. Dit heeft verder geen gevolgen voor je bestaande nieuwsbriefinschrijving. 
– Je moet je deelname bevestigen via de e-mail die je ontvangt. Alleen na bevestigen maak je kans.

– Deelnemen kan tot zondag 27 september 12:00 uur. Die dag kiezen we de winnaars.
– De actie is voorbehouden aan inwoners van Nederland en België.
– We nemen via e-mail contact op met de winnaar(s). Wanneer we binnen een week geen reactie hebben, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
– Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.
– Racefietsblog.nl is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
– Je ontvangt je eerste Racefietsblog.nl nieuwsbrief na het aflopen van de winactie. Wil je deze toch al eerder ontvangen, dan kan je je hier afzonderlijk voor inschrijven. Dit heeft geen gevolgen voor je deelname aan de winactie.