Oneway Distribution heeft weer nieuw personeel nodig! Als onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, hebben ze inmiddels mooie collectie merken in hun beheer voor zowel mountainbikers als wielrenners met merken als Answer, Manitou, Hayes, Lezyne Race Face, Spiuk, SQLab en Fulcrum. Dit keer zijn ze op zoek naar een medewerker Marketing & Communicatie.

Medewerker Marketing & Communicatie

Onder aansturing van de marketing manager voer jij je werkzaamheden uit naar eigen inzicht en indeling. Jij raakt enthousiast van onze passie en jouw enthousiasme is in al je activiteiten terug te vinden. We zien je graag groeien en zullen je daarom vanaf de start betrekken bij al onze bezigheden. Je krijgt bij ons alle ruimte je creatieve, ondernemende geest te ontwikkelen. Met behulp van Google Analytics en andere tools analyseer je de prestaties van onze website en breng je in kaart welke content werkt of juist beter kan.

Oneway Distribution is een zusje van Oneway Bike Industry dat beter bekend staat als de distributeur van Cube in onder andere Nederland. Ze zitten bij elkaar op hetzelfde adres in Capelle aan den IJssel. Lees snel verder als dit een functie voor jou kan zijn of iemand die je kent.